Najlepšie gastronomické zážitky musia poštekliť všetky vaše zmysly. Ak by ste hľadali kvalitné tematické reštaurácie v Bratislave, z ponuky by ste zrejme zostali sklamaní. Hlavné mesto Slovenska ešte stále neponúka inovatívnu kuchyňu na svetovej úrovni. Našťastie je tu Colette, moderná francúzska reštaurácia typu Paríž na tanieri. Tá patrí medzi reštaurácie s originálnym konceptom v Bratislave, ktoré rozhodne musíte navštíviť.
Gastronomické zážitky Bratislava či zážitková reštaurácia Bratislava – heslá, ktoré do googlu zadal nejeden turista, ale aj obyvateľ hlavného mesta. Výsledky však stále nie sú tým, čo by sme od hlavného mesta očakávali. Neďaleko centra sa však nachádza unikátne miesto, ktoré vám z večere vytvorí jedinečný a nezabudnuteľný zážitok. Zážitková reštaurácia Colette s unikátnym konceptom Paríž na tanieri. Táto inovatívna kuchyňa v hlavnom meste servíruje francúzske špeciality v rafinovanom šate.
Otvorená kuchyňa pre jedinečný zážitok
Zážitková reštaurácia bez otvorenej kuchyne? Koncept, ktorý nedáva zmysel. Aj preto bola pri vytváraní reštaurácie Colette voľba od začiatku celkom jasná. Centrom pôvabnej reštaurácie sa stane otvorená kuchyňa. Tá do interiéru vnesie nielen lákavé vône, ale aj nezabudnuteľné vizuálne predstavenie.
Zobrazit příspěvek na Instagramu
V tej našej kúzli mladý šéfkuchár Šimon Jurčák, ktorý si kulinárske umenie osvojil v Londýne. O svojich začiatkoch nám porozprával v nedávnom rozhovore, ktorý si môžete prečítať na tomto odkaze. Pod jeho rukami vznikajú tradičné francúzske jedlá aj týždenné špeciály, ktoré nájdete v našom menu.
Že gastronómia je skutočné umenie, dokazuje aj samotný proces vzniku našich pokrmov. Všetko sa totiž začína na papieri. Šimon si každé jedlo najprv vizualizuje, aby ho v kuchyni mohol priviesť k absolútnej dokonalosti. Aj o tom je totiž zážitková reštaurácia.
Zážitková reštaurácia Bratislava s dokonalou harmóniou vôní a chutí
Na čistom plátne vznikajú prvé návrhy jedál, ktoré majú spojiť vôňu a chuť do jedinečnej harmónie. Tieto jedlá potom kuchár prebúdza k životu v otvorenej kuchyni priamo pred zrakmi hostí, ktorí už nedočkavo očakávajú gastronomický výbuch dokonalých chutí.
Tento zážitok nevzniká na tanieri, ale dávno pred tým, ako čašník prinesie jedlo na stôl. Gastronomický zážitok vzniká už v momente, keď hosť vkročí do reštaurácie s podmanivou atmosférou, a zabudne na okolitý svet. Keď sa ponorí do atmosféry najlepšej francúzskej reštaurácie v Bratislave.
Zážitková reštaurácia Bratislava je miesto, ktoré si zamilujete. Jeho atmosféru, vône, chute a parížsku rafinovanosť. Navštívte Colette a doprajte si dokonalý večer s vynikajúcim jedlom, vínom a spoločnosťou, ktorá vám dovolí zabudnúť na bežné dni.